novadoors.ro Web analytics

Usi rulou industriale

Potrivite pentru orice, de la depozite de marfa si depozite de cereale pana la hambare si ateliere, va recomandam gama noastra de usi industriale cu role. Solicitand o cantitate minima de intretinere, toate usile pe care le instalam sunt construite manual, fiind robuste si fiabile datorita materialelor de cea mai buna calitate.

Alegeti din gama noastra de usi manuale si actionate electric, ce respecta standardele britanice si europene pentru usi industriale si comerciale.

Toate usile noastre cu role sunt construite pentru a rezista la multi ani de utilizare fara probleme. Pentru mai multe informatii despre usile cele mai potrivite pentru sediul dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon furnizat, unde o echipa prietenoasa va va oferi cu placere sfaturi despre produsul cel mai potrivit pentru a va satisface cerintele.

Cat despre usile tip rulou industriale, suntem mandri sa fim unul dintre cei mai importanti furnizori si instalatori din Romania. Echipa noastra acapareaza o experienta vasta in domeniu, pentru o gama larga de produse pentru usi industriale.

 

Alegerea usii potrivite: Electric sau Manual

Aceste sisteme de usi fantastice pot fi livrate cu o gama larga de sisteme de operare manuala sau electrica. Daca intentionati sa aveti o usa de acest tip instalata, va recomandam intotdeauna sa solicitati sfaturi de la unul din profesionistii nostri pentru a selecta cel mai potrivit sistem de operare al usii pentru afacerea dvs.

Din experienta noastra, alegerea va fi adesea influentata de:
-suma de bani pe care doriti sa o investiti în sistemul usii
-modul în care opereaza afacerea dvs.
-necesitatea de a economisi energie si de a reduce costurile

Sistemul de usi cu actionare electrica are scopul de a oferi confort (asemeni portilor culisante automate), acest lucru facandu-le un sistem incredibil de populare pentru multi dintre clientii cu care colaboram. Fiecare sistem poate fi operat rapid si usor la atingerea unui buton, permitand traficul personalului si vehiculelor fara a fi nevoie de ridicarea si coborarea manuala a usii. Toate sistemele noastre actionate electric incorporeaza dispozitive de siguranta relevante pentru a se asigura ca usa nu se poate inchide în timp ce ar fi ceva sau cineva in calea sa.

Alternativ, daca cautati o optiune mai accesibila, va recomandam sa luati în considerare un declansator manual. Deoarece aceste sisteme vor fi utilizate în mod obisnuit cu ajutorul unui lant de mana, trebuie sa luati în considerare cantitatea de trafic care va trece prin usa în fiecare zi. Daca dumneavoastra sau personalul dumneavoastra trebuie sa deschida si sa inchida in mod regulat usa pe parcursul zilei, aceasta ar putea deveni o sarcina fizica obositoare si consumatoare de timp.

Construit pana la ultimul detaliu

La NovaDoors, ne mandrim cu distributia si instalarea rulourilor, usilor rapide si servicii de automatizari porti. Produsele noastre sunt construite pentru a rezista decenii de la montare.  Asiguram ca toate reparatiile sunt tratate rapid si eficient, astfel identificand posibilele probleme viitoare inainte ca acestea sa se transforme in ceva cel mai costisitor si mai consumator de timp pentru remediere.

Suntem nerabdatori sa va punem proiectele in aplicare. Contactaza-ne cu prima ocazie!

TOP