novadoors.ro Web analytics

Copertine retractabile, un plus estetic si modern

copertiba retractabila Iasi

Atunci cand va ganditi la tipuri de copertine, cu siguranta primele care v-au aparut in minte sunt cel mai probabil copertinele comerciale montate de intrarea intr-un magazin sau o cafenea. Sunt incantatoare, profesionale si aproape pretutindeni. Dar copertinele retractabile pot fi, de asemenea, excelente pentru locuinte si proprietati rezidentiale. Copertinele retractabile sunt din ce in ce mai populare din mai multe motive.

Caracteristicile copertinelor retractabile

O copertina retractabila asigura umbra si protectia si, cel mai convenabila caracteristica, pot fi motorizate. Aceste copertine sunt montate la locuinta dumneavoastra si nu necesita tije voluminoase sau stalpi de sustinere. Acest lucru inseamna ca puteti sa-l deschideti si sa creati un adapost perfect, impotriva soarelui, ploii sau chiar si al zapezii si sa va bucurati de terasa, veranda sau pasarela. Ori de cate ori doriti, o puteti retrage usor si convenabil. Acestea va pot ajuta sa mai 'taiati' din factura de utilitati.

Copertinele retractabile vin intr-o gama variata de stiluri diferite si sunt o alegere din ce in ce mai populara pentru locuinte si afaceri. O copertina retractabila este o tesatura rezistenta la apa, intinsa peste un cadru si atasata la locuinta dumneavoastra, asigurand umbra si protectie. Este o modalitate perfecta de a va bucura de spatiul dvs. pe terasa, veranda sau pasarela pe tot parcursul anului.

Cate putin despre copertine retractabile

  • Copertinele au nevoie de aproximativ sase centimetri de spatiu deschis longitudinal, de perete sau de acoperis, pentru a fi instalata.
  • Cele mai populare copertine sunt motorizate, ceea ce inseamna ca se pot retrage complet in aproximativ un minut in mod automat sau prin utilizarea unei telecomenzi.
  • Copertinele retractabile necesita intretinere putina sau chiar deloc (cu toate ca se recomanda o intretinere ocazionala pentru a prelungi durata sa de viata)
  • Daca sunteti proprietar al unei companii, implementarea unei copertine retractabile ar putea sa va extinda capacitatea de spatiu utilizabil si sa ridice valorile de proprietate fara renovari majore. Mai multe locuri inseamna mai mult profit!
  • Copertinele retractabile sunt aproape pretutindeni, mai ales daca va aflati in centrul orasului. Ele sunt excelente pentru restaurante, intrari si mici intreprinderi.
  • Copertinele reduc caldura si razele UV in timpul lunilor calde de vara.
  • Cand sunt instalate copertine pe ferestre, pot reduce zgomotul cu 94% si caldura din aer cu 77%. Acest lucru reduce temperatura in interiorul casei cu 8 pana la 15 grade, scazand costurile la utilitati cu 25%.
  • Copertinele retractabile ofera unei locuinte si unei afaceri un plus estetic si stilat. Ele pot fi un factor cheie in vanzarea unei locuinte la un pret mult mai bun, sau atragerea clientilor catre afacerea dumneavoastra.
  • Unele modele de copertine au senzori meteo care regleaza automat copertina pe baza caldurii severe sau a vantului daunator.
  • Copertinele va ofera posibilitatea de a va bucura de activitati in aer liber, indiferent de vreme.

Daca optati pentru un spatiu semi-inchis, pentru terasa sau locuinta, puteti apela si la o pergola retractabila.

Doriti o copertina retractabila? Asteptam cu nerabdare sa va punem proiectele in aplicare. Vizitati pagina noastra de contact.

montaj cpertine Iasi
montaj copertina retractabila

Suntem nerabdatori sa va punem proiectele in aplicare. Contactaza-ne cu prima ocazie!

TOP