novadoors.ro Web analytics

 

NovaDoors va ofera toate usile de care aveti nevoie dintr-una singura. Cu un aspect ergonomic si cu toate functiile necesare pentru proiectul dumneavoastra - anti-incendiu, anti-fum, izolare acustica si securitate. Solutiile NovaDoors pentru protectia impotriva incendiilor sunt aprobate pe plan international.

De la usi interioare rezistente, din otel, si usi securizate pentru apartamente, la usi de birou si usi exterioare cu siguranta termica, NovaDoors ofera solutii diverse si variantele de echipamente potrivite pentru proiectul dumneavoastra.

Usile multifunctionale din otel dispun de avantaje cruciale pentru arhitecti si proprietari de cladiri: usile cu cerinte functionale diferite care sunt montate perfect in acelasi plan, datorita aspectului lor identic.

Usile multifunctionale ce sunt instalate ca usi de protectie impotriva incendiilor, usi de protectie impotriva fumului si in acelasi timp si ca usi pentru rute de evacuare fara obstacole, indeplinesc si alte sarcini in domeniul prevenirii incendiilor. Daca sistemele de actionare a usii si comenzile de iesire de urgenta sunt legate la tehnologia de gestionare a cladirilor, scenariile de evacuare pot fi controlate intr-o maniera vizibila dupa declansarea sistemului de detectare a incendiilor. Iluminatul si semnele din cladire pot fi apoi activate astfel incat oamenii sa fie indrumati spre iesirile de urgenta fara impedimente.

Usile de protectie impotriva incendiilor, sunt tinute electric in pozitie deschisa prin intermediul sistemelor de asteptare "hold open" pentru a permite utilizarea fara impedimente, pot fi inchise dintr-o locatie centralizata. In caz de incendiu, acestea vor impiedica deja imprastierea fumului si focului inainte ca detectorii de fum din alte compartimente de incendiu sa fie declansati.

TOP